HUNGRY

Hello hello. Måndag idag då, snart tisdag.. Längtar redan tills nästa lov men det är ju om ca en månad så det är väl bara att kämpa på I guess. Det har gått väldigt bra för mig hittills så varför inte bara fortsätta på det viset helt enkelt.. :) Imorse hade jag tandläkartid vilket resulterade till att jag inte fick äta/dricka någonting på ett tag.. Självklart missade jag lunchen i skolan också, kul.. Såfort jag kom hem så värmde jag på en panpizza och kollade därefter på två väldigt bra filmer! Runt sju tiden så mötte jag upp Emmy och vi begav oss mot gymmet. Jobbigt! När jag kom hem så var det första jag gjorde och ta mig en varm dusch, skönt!! Frös förf*n ihjäl. Tog mig sedan igenom lite plugg och här ligger jag nu. Nerbäddad i sängen framför datorn, standard.. Hungrar verkligen ihjäl med tanke på att den där pizzan är det enda jag har ätit idag!! Vill bara äta allt onyttigt i världen just nu men vill man vara fin så får man lida pin, bara att stå ut. Nu ska jag sova så vi hörs imorgon! Ciao :)


Haha mobbad

"I want you, to want me"


Söndagsångest

Idag har jag verkligen haft den såkallade "söndagsångesten".. Vaknade strax innan elva imorse och efter det så har jag bara spenderat min dag i sängen och i badrummet. Har inte ens gått ut idag, illa haha.. Men men. Har iallafall haft ett skönt lov som till mestadels spenderades hemma med familjen. Jag umgicks med vänner endast 3/10 dagar så jaa.. Blev alltså väldigt lugnt för min del som ni kanske förstår, haha! Fast det kan ju också vara skönt ibland :) imorgon börjar ju som sagt skolan och jag längtar verkligen inte... Back to hell. 😫🔫

 



Bild 1: Nerbäddad i sängen framför tvn.
Bild 2: Mamma kom in med frukost/lunch på sängen till mig. Gulligaste :)
Bild 3: Min bebiskatt.
 Bild 4: Lucas (min bror) kom hem ifrån Spanien ikväll.. Ni kan ju gissa vilken arm som är min hehe #blekis


Igår kväll:


YESTERDAY

Igår så fyllde min lillebror Martin 11 år! Det firade vi först på dagen med familjen (förutom Lucas som är i Spanien då..) med god mat och sedan på kvällen hemma med släkt och vänner. Var en trevlig kväll! Lite senare så blev det ännu mer firande för min del, var iväg på en 24-årsfest med två saknade vänner och senare umgicks jag med två andra vänner och kom hem strax innan klockan ett. Skönt! Idag ska jag gymma med Emmy och ikväll förmodligen partaja lite, hehe! Vi hörs :)


Plans..

Smider för tillfället en massa planer... Haha det kommer lätt att bli det bästa som har hänt mig, for real!

FOOD

Gud vad jag har ätit detta lov... Har ätit på restaurang varje dag förutom en! Haha, så på måndag är det hård-deff som gäller. Mår illa bara av tanken på hur mycket skit jag har stoppat i mig..! 😣


Bläää


REALITY


GODMORGON

Måste hoppa upp ur sängen nu om jag ska hinna med dagens alla planer! Mycket inplanterat, lite tid. :)

 


Dagen i bilder


FILMMYS


He said, If you dare come a little closer


Måndag

Dagen har hittills bestått utav en god lunch och ett skönt träningspass. Vad som sker ikväll återstår fortfarande att se.. Ska iallafall träffa min vän Latisha :)

 


<3


SÖNDAG


Friday night


Tjockislördag

Orkar inte skriva något om igår men dagen spenderades iaf först på stan o gymmet och sedan på kvällen i Stockholm. Idag åkte vi hem runt 13.00 och så fort jag var hemma så fräschade jag till mig och somnade sedan skönt. Nu ikväll så har jag och min lillebror käkat pizza och sitter just nu framför tvn o kollar melodifestivalen samtidigt som vi äter en massa gott! Imorgon kallar gymmet på mig.

 


Alla <3-ans dag

Dagen började dåligt men senare på kvällen så blev allt så mycket bättre tackvare min älskade familj. Vi åt en god middag som bestod utav fläskfilé, egengjord potatisgratäng, en god sås samt sallad. Till efterrätt - vaniljostkaka toppat med grädde och sylt. En klassiker!



-


SKRIVER EN NOVELL


Söndagsförmiddagen

Hello! Igår kväll spenderades med ett gäng tjejer och vi sjöng för det mesta Singstar, umgicks och hade det trevligt! Imorse vaknade jag vid 10 tiden och följde då med min mamma och lillebror till Vilsta för lite tipspromenad vilket ledde till en powerwalk.. Alltid skönt att få röra lite på sig! :) Efter promenaden så åt vi frukost/lunch (brunch) på cafét som ligger där och för mig blev det en räkmacka och till efterrätt en kopp grönt te, mums! Åkte sedan lite pulka i backen också, nostalgi haha! :D Nu ligger jag hemma här i sängen och kollar runt lite på Tumblr och Weheartit.com, alltid trevligt med lite inspiration hehe. Senare ikväll bär det av mot min farmor och farfar för en god söndagsmiddag och därefter måste jag hem och plugga. Vi hörs! :)
 
 
Testade även min nya "hårmunk" idag. Stor och fin!

Saturday

Är precis hemkommen ifrån Tuna Park där jag, min lillebror Martin och mamma spenderat de senaste timmarna. Fick med mig lite till mig själv hem och även lite presenter åt andra! Åt en semla också, gud så mätt man blev haha... Sjukt. Ska alldeles strax bättra på sminket och efter det möta upp några vänner! Vi hörs :)


Godmorgon

Tog mig alldeles nyss en varm och skön dusch och känner mig nu mycket fräschare! Om någon timma ska jag äta lite lunch och sedan åka iväg till Tuna Park för lite shopping med min madre. Blev inget gymmande igår kväll så det får bli av ikväll istället, eller rättare sagt måste bli av! Haha.. Ikväll blir också en myskväll som igår. Skönast så :)


Myspys kväll


Freeeedag

Tjenare! Ligger för tillfället i min varma säng och nötar fortfarande serien.. Beroende ja, haha! Idag så fick vi sluta vid halv ett så då traskade jag iväg med min kära mor och avnjöt en god lunch samt gick en runda på stan. Nya vardagsskor behövdes! Klockan är redan rätt mycket så det dröjer inte många timmar förns jag ska iväg till gymmet med Emmy. Har inte tränat sen i förrgår så det ska bli skönt! Taggad tjej här :)


Keeping up with the Kardashians

Rubriken - igår ******* jag ner alla säsonger utav "Keeping up with the Kardashians" och har legat bänkad framför det ända tills nu, så underhållande haha! Det bästa med serier är att man alltid fastnar så lätt i dem och bara vill se mer och mer!

Idag har jag bara varit hemma pga huvudvärk och illamående. Känner mig dock mycket bättre nu så imorgon blir det skola för min del då vi har samhällskunskapsprov om arbetslivet. Eftersom samhällskunskap enligt mig är ett utav de bästa ämnena i skolan så kommer det nog att gå mer än bra. Tycker att det är så intressant! Imorgon är det även fredag och kvällen spenderas nog förmodligen både hemma och på gymmet. Likaså lördag. Haha.. Har börjat bli lite tråkig på sista tiden känner jag.. Stannar oftast hemma och när jag väl drar någonstans så kommer jag hem vid elva, halv tolv tiden.. Men jag känner inget alls sug för att festa eller umgås med för mycket folk längre. Jag har det mycket trevligare och mysigare hemma med min familj faktiskt. Fast det är väl så det är, ibland växer man upp fortare än vad man trodde att man skulle göra (i detta fall, lite FÖR fort kanske haha). Ska fortsätta kolla lite på serien nu och därefter sova. Godnatt! :)


Låtsas som inget hänt

Hello! Dagen har flytit på bra. Jag har varit i skolan, på stan, hemma och på gymmet! Känns bra eftersom jag har hunnit med det mesta idag, skönt. Imorgon är det redan torsdag och i övermorgon fredag!! Ska bli trevligt med helg! :) Om en och en halv vecka så börjar även det efterlängtade lovet, nice! Skulle egentligen till London då men det blev ändrade planer så det fick bli den 24 april instead!

 
Oxford Street, den absolut bästa gatan i hela världen!

Lite nytt


S-U-M-M-E-R


Pigg

Idag har varit en lång och ganska lugn dag. Jag började morgonen med ett gympass och åt sedan skollunchen som var helt ok, köttbullar och makaroner går ju alltid ner, haha. Hade bara 1 lektion på hela dagen pga att de andra blev inställda.. Kändes ju rätt onödigt samtidigt som det var skönt. När jag kom hem så hade jag egentligen planer men orkade verkligen inte göra någonting så jag la mig i sängen nerbäddad framför tvn och somnade nästan på en gång. Sov från halv två till halv sex... Lär ju inte kunna sova inatt haha! Men men, skönt med lite sömn iallafall. Nu ska jag läsa klart en bok som vi har i Svenskan och efter det iallafall försöka sova. Peace


Alla hjärtans dag snart då... Hehe

I need you

To need me

Woho!!

Har redan gått ner 5 kg på ca tre veckors tid. 5 kg till inför sommaren och sen är jag redo!!!


Fredagsmys framför tvn


It's friday

Nämen tjaaaa! Är nästan precis hemkommen ifrån skolan. I slutet av dagen hade vi våran hotellmässa! Jag och min grupp representerade hotellkedjan Hilton vilket var riktigt trevligt. Var väldigt intressant att få veta lite om historian bakom hotellet osv! Vi bjöd på godis och gav en massa information, så det var ju bra! Ikväll ska jag egentligen till Stockholm med Emma och Emmy men vet inte riktigt om jag orkar.. Vill jättegärna åka men började må illa direkt jag kom hem från skolan :/ så får se hur det blir. Skulle tippa på att det blir en hemmakväll med familjen och god mat istället med tanke på hur jag mår!


Familjen först, familjen First


RSS 2.0