Wednesday

Igår kväll så begav oss jag, Emma, Latisha o några killar på en liten roadtrip från Eskilstuna till Strängnäs, sedan till Södertälje o efter det Etuna igen då vi stannade på McDonalds vilket var det bästa vi kunde ha gjort, var så fruktansvärt hungrig haha.. Idag har jag en massa o fixa inför imorgon då vi åker iväg på kryssning för o fira Emma! Kul kul :)


Laquuuisshaaa


Sexy beast



Den absolut sexigaste mannen på hela jorden. Ed Westick♥

Fish spa

Är precis hemkommen från att ha varit på fiskspa! Kittlades något otroligt haha, men resultatet nu efter är helt sjukt.. Har aldrig haft så fräscha fötter! Love it. Ska hoppa in i duschen nu för om några timmar blir det bowling med tjejerna, trevligt.


Fick även med mig två par skitsnygga nagellack hem!




Lär mig av livet

Tänkte blogga lite om igår eftersom jag aldrig gjorde det hehe.. Iaf, igår så lunchade jag på papas tapas med mina föräldrar o lillebror. Riktigt gott må jag säga! Efter det så gick jag en runda på stan med mamma o sedan med Latisha o Joann. Fick med mig ett par mönstrade tights, en parfym o lite smink hem. Behövligt. Senare på kvällen träffade jag o emma några kompisar o sen när jag kom hem så var det bara film o chips + dipp framför tvn som gällde, mysigt.

Imorse var jag hos kiropraktorn o knäckte hela min rygg, aaaaj. Men skönt att det snart kommer bli bra på alla ställen jag har ont nu iaf! Runt klockan 2 idag ska jag iväg på fisk-spa, haha har aldrig gjort det så kommer bli riktigt kul faktiskt! O senare ikväll så måste jag sola, har inte solat på år och dar fan.. Jajaa vi hörs!! :)



Monday, October 29

Hello på er. Har inte bloggat på hela helgen så tyckte det var dags nu! I fredags var det fest som gällde, hade riktigt kul men körde lite för hårt antar jag haha.. Dagen därpå vaknade jag upp med den värsta bakfyllan jag någonsin haft, helt sjukt.. Sedan på kvällen var vi lite överallt o träffade nästan bara på sjuka människor! Fyfan. Igår (söndag) så tog jag det lugnt hela dagen men senare på kvällen så träffade jag A och vi tog det bara lugnt o åt o kollade solsidan, mysigt haha! :) Idag är det måndag o jag ska strax iväg o luncha någonstans med mina föräldrar. Senare ikväll ska jag o Emma bara ta det lugnt o ha filmkväll, äta gott o även basta. Behövligt!


Äntligen något nytt


It's like everytime I try to move on, you're right there

Orkar verkligen inte skriva någonting om idag. Är sjukt trött så jag ska sova nu på en gång! Var iaf på tunapark med min kära mor 1 kvart innan stänging o fick med lite hem både till mig o mina syskon. Aja hör av mig imorgon för då får vi loooov godnatt :)


Lite behövligt småskit.




Hmmm...


Vilken klänning kan man ha på nyårsafton..?!

Haircolor


Färga håret såsom till vänster..?! (Är inte ledsen vilket det ser ut som på bilden..Haha)

Lovely


Tuesday

Kom nyss hem. Har varit lite överallt faktiskt haha! Ligger just nu i sängen o glor film samtidigt som jag käkar ben n jerry and some cream. As gott fan :)


Lesson

Sitter just nu på lektion o skriver bokreflektion samtidigt som jag avnjuter en kall cola. Trevligt trevligt! Sov som en stock inatt, haha "som en stock"... Men jaa jag kan ju iaf säga att det helt klart behövdes. Efter skolan ska jag bege mig hemåt o plugga, sedan ta det lugnt o efter det försöka röra mig mot ett solarium, I need it. Aja vi hörs nog efter det ist, tjaaa




You know you're unforgettable until you choose to f*ck it all up

Har verkligen ingen ork till att skriva någonting just nu.. Så får bli mer imorgon ist.

Idag har jag bara varit i skolan, hos ett par vänner o sedan hemma. Ska sova nu innan jag avlider påriktigt. Sömnbrist jaaa

Slightly Stoopid – Wiseman
Skön låt ↑

Makes me melt away

Hello på er. Idag har varit en lång dag! Har hunnit med att slappa nästan hela dagen, firat min farmor på 72-årsdagen o sedan tagit mig ett långt bubbelbad. Ligger just nu i sängen o checkar andra avenyn säsong 2, sååå bra! Imorgon är det måndag igen o det enda som glädjer mig med det är att det snabbare blir lov då! Ska bli riktigt jävla skönt att bara få sova ut o inte göra någonting på en hel vecka! :) ska strax försöka sova så vi hörs imorgon istället. Kramis


Haha 1000 bilder på mitt badrum o sovrum.. De två sista bilderna är iaf de saker jag inte kan leva utan! best shit ever♥

Let the fire burn

O så var helgen slut... Helt sinnes hur fort det går. I fredags var jag o några tjejkompisar o drack hos en kompis o igår träffade jag saknade vänner. Kom hem för ca 1 timma sedan o har knappt sovit ett piss inatt så lär ju dö snart. Senare idag ska jag o Emma sola o sedan ska jag bara ta det lugnt. Skönt.

 

Thinking about things and know it won't be long

Sitter o skriver lite skolsaker som ska vara klara o inlämnade imorgon, är snart klar som tur är. Ska strax äta någonting o sedan bara chilla. Behöver sånna stunder ibland! Imorse hade vi matteprov vilket gick sådär. Men men har ändå aldrig varit bra på matte så varför skulle de gå bra denna gång? Imorgon är det fredag (dagarna går som sagt sjukt fort) igen vilket ska bli hur skönt som helst. Har inte några planer för helgen ännu förutom o gå på bio o bara mysa. Blir nog bäst så! I need to rest.


Kan säga att detta var till stor hjälp för mig och Emma på matteprovet..!



Sleepy

Lagade nyss en fet måltid som består av kyckling i satay sås, majs, rödlök och gräddfil. Riktigt gott! Kollar även på andra avenyn, mystime :)


Tuesday evening



Kvällen i bilder. Har även möblerat om i mitt rum ännu en gång. Fick ryck o bestämde mig väldigt snabbt för att göra det haha!

Andra avenyn

Hello. Kom hem från skolan för ca 1 timma sedan, fick sluta tidigare idag, jävligt skönt! Just nu ligger jag i min säng o dricker ett glas cola o käkar senapschips, haha sjukaste kombinationen! Riktig standard att jag skriver om att jag "ligger i sängen".... Hehe. Ska precis sätta på andra avenyn o kolla på det ett tag. Nostalgi som fan, kommer ihåg när jag alltid såg det förut när det gick på tv. Var beroende haha! Senare idag ska jag till min kusin o fira honom på 24-års dagen. Blir nog trevligt! Sen när jag kommer hem ska jag basta som faaaaaan. Skit skönt ju


Bästa Vybz

Gaza Slim – Can't Do Without Me

Vybz Kartel – Dedication

Vybz Kartel – Dweet We a Dweet (Do It)

Vybz Kartel – Go Go Wine

Vybz Kartel – Good Father

Vybz Kartel – Half On A Baby

Vybz Kartel – Reparation

Vybz Kartel – Bicycle

Vybz Kartel – Yuh Love

Vybz Kartel – You Can't Say

Vybz Kartel – Summertime

Vybz Kartel – Party Me Say

Vybz Kartel – Marie

Kan lyssna sönder på hans låtar i flera timmar, tröttnar aldrig. Helt klart bästa dancehall artisten!

Måste se!!


Kvällsmys

Idag har varit en lång dag. Var i skolan imorse men gick sedan hem pga huvudvärk o hosta, sov i flera timmar vilket var hur skönt som helst! Senare så gick jag o mamma lite på stan o sen handlade vi också. Tog mig ett bad när jag väl var hemma o efter det stod middagen på bordet, sjukt gott. Har även pluggat matte idag vilket var behövligt med tanke på att jag har prov nu på torsdag... :( men men ska strax sova så vi hörs imorgon. Gnight.







Pics



 

Home again

Efter att ha spenderat helgen i Strängnäs with Emmso så är jag för tillfället rent ut sagt helt d-ö-d. Hade iallafall en riktigt grym helg där en massa festligheter ingick! Imorgon är det måndag vilket betyder skola... Helt sjukt att dagarna går så fort... Fattar ingenting fan haha! Aja ska iväg på en promenad med Latisha nu o sedan sova. Seeya


Dagens höjdpunkt.




Segt

Inlägget innan skulle publicerats igår kväll men publicerades istället nyss.. Haha. Nu sitter vi ute på balkongen i höstkylan o tar oss varsin morgoncigg, behövligt. Har precis duschat o gjort mig fräsch o ska strax gå in o slappa framför tvn. Mer än så händer inte nu på ett par timmar. Så vi hörs väl när vi hörs!



Såhääääär mysigt


Tv-mys

Godkväll! Just nu sitter jag hemma hos Emmas mamma i soffan o kollar på någon film. Är för trött för o ens ta reda på vad den heter... Innan vi kom hit så åt jag god mat med lillebror o sedan lite godis till en film. Mys var det! Jaja ska väl strax gå o lägga oss. Imorgon står mycket på schemat. Både marknad o partaj så vi hörs väl någon gång innan eller efter det. Kram


Lesson

Sitter just nu på lektion o skriver om spa hotell. Trevligt trevligt! Idag slutar vi halv fyra (!!) o efter det blir det att dra sig hemåt o mysa med lillebror med mat, godis o film. Sen senare ikväll tar Emma o jag bussen till Strängnäs o stannar där för helgen. Skönt. :)


Förfryser

Allt jag ber om just nu är en perfekt sommar som innehåller sol varenda jävla dag. Detta väder dödar mig på riktigt, både fysiskt o psykiskt.


Mössan är pååååå

Trött

Hello på er. Idag efter skolan så var det första jag gjorde o sova. Skönt var det! Efter det kollade jag på en film o tog mig sedan ett varmt o skönt bubbelbad. Kort efter det stod tacos på schemat som min käre bror hade lagat! Gott som fan. Nu ligger jag här i min älskade säng o ska läsa lite ur en bok vi läser i skolan. Den är väldigt hemsk samtidigt som den också är intressant. Hmm.. Imorgon är det fredag! Ska förmodligen till Strängnäs då men får se hur det blir! Aja. Tjabba


Mysoutfit haha

Question

Vilken linje går du på?

Svar: Jag går på Hotell o Turism programmet på St:Eskil. Hade först valt media på John Bauer men ändrade mig sedan i sista sekund. Jag är iallafall väldigt nöjd med den linjen jag går nu och självklart med klassen min! :)

Döööör

Sitter just nu i skolan o är allmänt trött. Kan knappt andas heller.. Kan det bli värre? Snart börjar lektionen o sen när jag kommer hem är det första jag ska göra å äta o sedan sova. Mer än så kommer inte att ske! Godnatt


Trött på livet

Godmorgon

Har sovmorgon till 10.05 idag vilket är så sjukt skönt varenda onsdag! Ska strax äta någonting o sedan fixa till mig lite inför skuulan. Haha, egentligen vill jag vara mer "fixad" i skolan än vad jag är.. Går runt med äckligt hår o osminkad fejja.. Inte direkt så vackert men vem orkar egentligen? Det blir alltid lite roligare att fixa sig extra på helgerna då tycker jag! Haha jaja, nog om det. Efter skolan ska jag o Emma hitta på lite stuffs iaf, så vi hörs väl efter det helt enkelt!


Sjuk..

Ligger just nu i min säng o mår allmänt dåligt. Har dragit på mig en förkylning.. Inte kul någonstans men vad ska man göra liksom haha. Får väl helt enkelt kurera mig! Åt nyss en toast för er som bryr er, det absolut bästa idag! Har inga planer alls för idag förutom att bara ta det lugnt o kanske plugga lite också.. Har ju matteprov nästa vecka.

Shaggy – Dame
Denna låt får mig bara att vilja åka utomlands till ett varmt land.. Riktig sommarlåt!

Depp-kväll

Rubriken haha... Nej men ikväll har faktiskt varit en riktig "deppkväll" faktiskt. Har lyssnat på depplåtar o tänkt på en massa olika saker, sånt som jag knappt ens vill tänka på egentligen. Men men, sånt är livet! Ibland får man vara/känna på ett sätt o ibland inte, så är det bara. Ska alldeles strax ner o fixa till mig för o sedan sova. Ska bli gudomligt skönt med tanke på hur trött jag är.. Jag vill att det ska vara fredag nu så att det efterlängtade höstlovet anländer snabbare!! Vill bara ta det lugnt o inte känna någon stress alls. Då är livet på topp

Loneliness is killing me

Sitter just nu och väntar på att Hotell & Logi lektionen ska börja. Skönt att sluta om ca 1 timma! Haha, känns knappt som jag ens varit i skolan idag.. Hade en lektion på morgonen o sedan en 2 timmars håltimme. Då passade jag och Emma på att gå hem till mig och sova en timma. Mycket skönt! Efter skolan ska jag hem o chilla ett tag o sedan iväg på en mattelektion klockan 5. Så vi hörs nog efter det. See you!

Whatever it takes

O så var den här igen.. Den mörka söndagen, som idag faktiskt är väldigt ljus! Idag har jag inte gjort ett skit hittills. Bara badat bubbelbad, tvättat lite kläder o ätit korv mä brööö. Haha det är väl i stort sätt allt. Men ska om någon timma möta upp Emma o sedan har vi lite things att hitta på! Hör av mig senare. Peace


Bild från igår.

Surprise surprise

Igårkväll spenderades på en såkallad överraskningsfest vilket var hur kul som helst! Sedan förde hungern oss vidare mot McDonalds. Behövdes!

Annars då? Är lite trött från igår men annars rullar livet på rätt bra. Praktik snart!! Längtar ihjäl mig. Hello Sthlm 2 veckor!



T.G.I.F

It's friday!! Så jävla skönt alltså. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, äta gott o mysa till någon film. Ska bli så himla skönt eftersom jag verkligen är sjukt trött idag... Sitter just nu på lektion o jobbar om olika spa-hotell som vi sedan ska göra ett häfte utav! Blir nog bra. Det jag gillar med denna linje är att alla uppgifter/prov vi har alltid är så roliga. Love it!

Rihanna – Diamonds

Wiz Khalifa – Remember You - feat. The Weeknd

Tired

Ligger just nu i min säng helt slut.. Körde hårt idag på gymmet. Imorgon är det redan fredag, fattar ingenting.. Det var ju nyss måndag? Tiden går så himla fort nuförtiden.. Fast det är ju skönt samtidigt som det också är läskigt. Känns som att jag snart är 30 år ju! 
 
Imorgon funderar jag på en myskväll istället för att hitta på något mer "livligare".. Men men får helt enkelt se hur det slutar. O på lördag är det födelsedagspartaj som gäller! Ska bli riktigt trevligt. Men jaa nu tickar klockan iväg så vi hörs imorgon istället, bye!


Hittade världens vackraste bild på min kära mor som är tagen för ett x antaaal år sedan. Så sjukt jävla snygg!

Mot gymmet

Idag är det kanelbullensdag för er som inte visste! O det firar jag med en fet bulle, haha icke behövligt! Men men tur att jag ska iväg mot gymmet nudå.. Haha, vi hörs när jag är hemma! Ciao


Fin bulle


Onsdag

Ligger i Wendys säng med Emmso o ska strax hitta på någonting! Tidigare letade vi maskeradkläder till halloween o drack kaffe, mys var det.


Lång dag

Denna dag har verkligen varit lång! O ändå har jag inte hunnit med så mycket.. Har varit i skolan, träffat några o bara varit hemma ett litet tag o käkat sushi. Just nu sitter jag o kollar på X-factor med mamsen samtidigt som jag funderar på å gå och plugga istället.. Har väldigt mycket just denna vecka..! Längtar verkligen till helgen. Men men ska fortsätta med tv-tittandet nu, vi hörs!


Rainy day

Sitter just nu med mina vänner o äter kladdkaka. Mycket gott må jag säga! Tidigare idag var jag i skolan o sedan var vi o skulle klappa får eftersom idioterna är besatta utav dom... Det hela slutade med fårskit under skorna o en flock irriterade får. Haha nog om det! Ska strax hemåt o käka wook o sedan sova, är konstigt nog väääldigt trött idag


RSS 2.0