Har så många minnen till detta album..


Nobody can judge you for your life

Hallå! Imorse hade jag en lång sovmorgon pga min huvudvärk imorse. Den gick dock över efter några timmar så då rörde jag mig mot skolan, missade bara en lektion så det var inte så farligt! Hade några lektioner och slutade sedan vid halv fyra. Då gick jag och Emma hem till mig och tog det bara lugnt. Senare vid sex tiden så gick vi ner på stan, jag hämtade mina leggins och efter det så gick vi mot gymmet. Körde på i lite mer än 1 timma och gick sedan hemåt. När jag väl var hemma så stod en delifresh-hamburgare på bordet som bara väntade på mig!! Har nog aldrig varit så hungrig haha, hade inte ätit på hela dagen! Vet inte varför men jag var helt enkelt inte hungrig imorse och efter skolan.. Så det var riktigt j*vla gott! :D Tog mig sedan en varm dusch och nu ligger jag här i min myyyysiga säng. Haha samma story varje dag ungefär här på min blogg.. Men det finns inte så mycket variation nuförtiden i min vardag så vad ska man göra liksom :) ska strax sätta på en film och efter det sova. Imorgon är det torsdag och ett steg närmare helgen! Då blire Stockholm med Emma och Sanna :)

Längtar ihjäl mig till imorgon då jag ska göra en hemlig sak hoho.... Vad det är får ni helt enkelt se imorgon eller iövermorgon!


Bild 1: min absolut fräschaste parfym, love it!
Bild 2: min sötaste tissetass :*

Do what is necessary to become who you want to be


Goodnight

Innan det är dags för läggdags så tänkte jag bara skriva lite, hehe. Tog mig för någon timme sedan världens mysigaste bubbelbad och tittade sedan klart på serien. Var en väldigt bra och gripande "film" (kändes mer som en film än en serie). Tänk att det verkligen var sådär hemskt i Stockholm och andra delar av världen för de som t.ex. var homosexuella.. Helt sjukt ju! :( gjorde så ont i hjärtat av att se detta.. Nu ska jag alldeles strax stänga av datorn och efter det sova. Ska bli mycket skönt, natti 
 

I am who I am, no excuses

Folk som inte står mig så speciellt nära som säger åt mig hur jag ska göra och inte göra är någonting som jag stör mig riktigt mycket på. Jag gör precis vad jag vill göra (till en viss gräns) i mitt liv och står för vad jag tycker och tänker. Jag umgås med vilka jag vill och lever hur jag vill. Bara det gör mig lycklig! Blir så fruktansvärt trött på människor som uttrycker sina åsikter på ett sätt som faktiskt sårar mig.. Okej nu låter det som att alla är emot mig men så är verkligen inte fallet. De personer/den personen som gör detta vet nog precis vilka de/den är. Ville bara få skriva av mig lite eftersom att jag faktiskt tar åt mig jättemycket utav detta och blir tillsist osäker/tveksam på det mesta, d.v.s. att jag blir olycklig och deprimerad. :(

Tur att jag har de människor i mitt liv som gör mig lycklig: Min familj, min släkt, mina närmaste vänner & han.

Torka aldrig tårar utan handskar

Godkväll! Idag har varit en lång dag.. Det var väldigt svårt att ta sig upp imorse men tillsist så gick det. Hade engelska vid 08.30 och hade därefter 2 st inställda lektioner på raken.... Kul. Så fick en väääldigt lång rast kan man ju lätt säga haha. Åt lunch, hade temalektion och gick sedan ner på stan med Emmy. Vi kikade runt lite på alla nya snygga kläder och jag la undan ett par mönstrade leggins och köpte mig ett par fina örhängen. När jag kom hem så la jag mig i sängen och började kolla på serien "Torka aldrig tårar utan handskar". Måste bara säga att den hittills har varit jättebra och nästan lite sorglig.. Har bara sett en liten del av det hela men ska fortsätta titta nu. Pausade filmen förut för att äta en god middag som bestod utav fullkornsbulgur, räkor, vitlök, svamp, broccoli, krossade tomater och en hel del kryddor. Starkt men gott! Imorgon är det redan onsdag och dagen kommer att spenderas både i skolan och på gymmet, nice! :)


En scen ur miniserien; Julafton med "familjen".

GOTT!


Monday

Tjolahopp. Imorse när jag vaknade så mådde jag inte alls bra, huvudvärken tog i som bara den.. Inte okej någonstans! Så blev tyvärr ingen skola för mig idag. Låg bara i sängen hela dagen tills jag mådde bättre strax innan 17.00 då jag började fräscha till mig lite och begav mig sedan mot gymmet. Cyklade i 30 min och tog mig sedan hemåt. Duschade, åt lite mat oså bara och nu så ligger jag för tillfället i sängen. Älskar verkligen känslan av att vara nyduschad och lägga sig i en nybäddad säng, cozy.


"I want my first marriage to be my only marriage"

Cause this time, i'm for real


Helt död

Tjaaaaa! Söndags kvällen har spenderats på inget annat ställe än gymmet med min käre bror. Haha, skönt med egen PT! ;) Nejmen han fick mig verkligen o köra det hårdaste jag kunde vilket var bra, annars tar man ju inte i såå mycket haha.. Är iallafall helt slut just nu. Har nyss duschat och ligger just nu i sängen och smörjer in benen med en av mina älskade body butters! Fresch. Imorgon börjar morgonen med matte och sedan träning. Go go.


Tack för hjälpen bästa!! (Han driver på bilden haha)

♫♪♪♫


Only miss the sun when it starts to snow

Tjeeenare! Ligger för tillfället i min alldeles underbara, varma och mjuka säng och har ont i huvudet. Igår kväll vart helt ok faktiskt! Började med att äta tacos och mysa lite här hemma och tog mig sedan mot gamla stan där det vankades fest! I början var vi inte så många men sen kom det bara fler och fler, så det var ju kul. :) Idag har jag inga planer alls, bara slappa o ta det lugnt!


Jag och Emmmmsyy <3
 

Saturday morning

Godmorgon på er! Idag är det lördag och jag vaknade redan för en halvtimma sedan, alltså 08.30. Man ba vaaaa?! Haha vad hände liksom.. Fast det kan ju ioförsig bero på att jag somnade vid elva igår kväll, vilket inte är så vanligt, hehe.. Iallafall! Igår kväll var det meningen att jag egentligen skulle "nattgymma" med två vänner men ingen av oss orkade vid den tiden så vi struntade i det. Istället så var jag bara hemma med min lillebror och kollade på film, fixade iordning grönsaksstavar med dipp och bara myste.


Ängel

10 år av saknad. Älskade morfar, speciellt idag så finns du i både våra tankar och hjärtan. <3


Work



"Take a shot everytime he says nigga"

TRÖTT

Hello hello. Orkar inte skriva så mycket med tanke på hur trött jag verkligen är.. Sov inte många timmar inatt. Idag har jag varit i skolan och därefter på gymmet. När jag kom hem så tog jag mig ett varmt bad och kollade tv ett bra tag därefter. Åt nyss lite kvällsmat som bestod utav fullkornsris, ärtor, lök och tonfiskröra med rårivna morötter till. Gött. Just nu ligger jag i sängen och inväntar "Fråga Olle dokumentären" som börjar om ca 1 timma på Tv 5, haha ska bli intressant så sjukt som det är! :)



Haha när jag byter musik på mobilen medans jag tränar får jag alltid för mig att ta lite kort.. I brist på annat liksom ;)


#Inspo


AT THE GYM


Nostalgi från barndomen!!!!! <3




Detta var helt klart min favoritfilm när jag var liten! Har alltid älskat den, spelar ingen roll hur gammal jag än blir, jag kommer alltid att kunna se den och bara känna ren nostalgi! :) Såg den senast för några månader sedan och ska kolla nu igen. Tröttnar aldrig. Så sjukt bra film för att vara tecknad och all musik i filmen är så fin. Kan varenda låt sedan barnsben, haha ;) kärlek <3

Replaying rewind

God kväll. Ligger just nu i min varma och gosiga säng. Lyssnar på lite bra musik och bara njuter av livet, "vardagslyx". Tidigare idag så var jag i skolan, gick sedan hem och badade länge. Åkte därefter iväg och handlade med min madre och lagade tillsist iordning kvällens middag som bestod utav kyckling, vitlöksklyftor, sallad, tomater och gurka. Simpelt men riktigt, riktigt gott! :) Nu ska jag plugga lite och sedan invänta morgondagen. Då ska vi direkt på morgonen iväg till isstadion och åka skidskor på idrotten.. Kul! Haha :D


Mitt mål! Kommer att få kämpa men jag är redan påväg så.. :) Vill man få någonting gjort så måste man ju börja någonstans!


SKÖNT MED SOVMORGON

 


Nobody sees, nobody knows

Our secret.

Det fanns ingen som kunde röra oss


"Den orolige mannen"

Hej på er! Kom nyligen hem från att ha varit på bio. Vi såg filmen Wallander - Den orolige mannen som inte var lika bra som jag trodde.. Ganska förutsägbar film om man säger så. Men att gå på bio var iallafall trevligt! Blir alltid en helt annan sak att se filmen på bio innan den har kommit ut än att se den hemma vid soffan liksom :) Tidigare idag så har jag tränat och varit i skolan. På sista lektionen så var vi iväg på studiebesök på hotellet Comfort här i stan. Det är verkligen ett hotell som jag kan tipsa er om! Visst det är inte såå lyxigt, men det är inte alltid det man begär heller när man endast ska övernatta. Gillade deras tema extremt mycket, rocktema har jag för mig att de kallade det! Det var iallafall ursnyggt både i lobbyn och i rummen. De har på sig lite mer personliga kläder som faktiskt såg rätt stilrent ut! Så det var ju ett plus! :) Efter vi slutat så gick Emma och jag iväg och solade och tog oss sedan till bion. Mysig kväll. När jag kom hem så åt jag lite mat och la mig sedan i ett varmt skumbad, behövligt må jag säga.


Muffinsbilden - De bjöd på varsin muffin och antingen kaffe, te eller juice på Comfort. Trevligt :D

 


Människa, sköt dig!!

Måste bara få skriva av mig lite.. Blir så fruktansvärt irriterad på ungdomar som verkligen inte bryr sig om ett piss i sitt liv förutom sig själva. T.ex. såna som inte sköter skolan, dricker en massa alkohol, tar droger, har problem med både soc och polisen och fortfarande INTE bryr sig?!? Ursäkta mitt uttryck men då måste det vara något seriöst fel på personen. Hur kan man vara så dum att man offrar allt för att få "leva som man vill" ? Tänk på ens stackars familj som får problem pga att personen är minderårig.. Med det jag skriver så syftar jag på en tjej som bor här i Eskilstuna, är 15 år och har redan provat det ena o det andra. Jag känner inte alls tjejen och har aldrig träffat henne men av det jag både har hört och läst (på hennes blogg och instagram) så vet jag det ena o det andra.. Hon tar droger, dricker konstant hela tiden och skriver ut om "hur fuuull hon var igår och att hon sedan blev medvetslös", hon har ett ovårdat språk på sin blogg och visar verkligen ingen som helst respekt för de människor som försöker hjälpa henne. Hon rymmer ifrån en massa ställen och gör precis vad f*n hon vill! Blir så himla frustrerad även fast jag egentligen inte ens har någonting med saken att göra.. Behövde bara som sagt få skriva av mig lite. Fast samtidigt som jag tycker att hon är helt dum så tycker jag fortfarande synd om henne, att hon inte förstår vad hon faktiskt håller på med..
 



Sunday

Söndag nu då.. Men har dock inte den där såkallade "söndags-ångesten" vilket är skönt! Igår kväll umgicks jag med mina två klasskamrater Emma och Emmy. Vi åkte lite här o var men hamnade tillslut hos ett par sköningar och spenderade en stor del av kvällen där. Var inge fest direkt vilket bara var skönt! Hatar fester ibland.. När jag vaknade imorse och solen lyste in i rummet så såg jag helt plötsligt hur stökigt mitt rum faktiskt var, så jag satte igång med storstädning det första jag gjorde. När rummet var fräscht så kände jag att jag kanske också behövde vara det så jag hoppade in i duschen och stannade där ett bra tag. Skönt. Ikväll bär det av mot farmor och farfar för lite söndagsmys som vanligt och efter det hemåt till min nybäddade säng för att sedan soooova ut hela natten och invänta morgondagen. Hårdträning imorgon, oh yes!


"When you wine up, get crazy"


Cute


Goodnight

Ojdå.. Klockan är strax halv två och jag passar på att blogga nu..? Haha smart! Ikväll har först spenderats på gymmet med min syster och sedan hemma med tacos och filmmys med mamma och syster! Ibland älskar jag verkligen att vara hemma fredag/lördags kvällar med familjen, äta gott o bara mysa. Det är kärlek för mig! Jag har ännu inga planer för morgondagen men någonting lär ju hittas på med tanke på att det faktiskt är lördag! Så jag får väl helt enkelt passa på att sova nu på en gång så att jag orkar upp imorgon, godnatt! :)


Trötter

Känner mig mycket bättre idag fast fortfarande lite febrig! (Har varit sjuk de senaste dagarna..) Men hoppas det bättrar sig nu under helgen då jag faktiskt inte har några planer alls, skönt. Ibland älskar jag verkligen att inte göra någonting, bara ta det lugnt och njuta av livet. Vilket också kan behövas ibland skulle jag förmoda haha.. Idag har jag varit i skolan och efter det tränat. Körde på i 1 ½ timma idag, så nu efter känns det mycket bra kan jag lova! :D Tänkte väl inte skriva så mycket mer idag så nu skall jag fortsätta med min Engelska uppsats och efter det sova väldigt skönt efter denna hektiska dag!


Till sommaren




Eftersom att jag aldrig tycks kunna bestämma mig om vilken hårfärg jag ska ha så är jag nu igång igen... Vill till sommaren skaffa mig en naturligt ljus ombre som på bilderna över. Tror att det kan vara grymt snyggt till en fet solbränna! Så innan Hawaii (som nu blir av i juni) så ska jag försöka fixa den här färgen! Så bleks det ännu mer när vi väl är där.. Perfekt ;)

INSPIRATION x 1000

 

Hunger

Hej på er :) idag är det måndag och jag känner redan att jag inte kommer orka med denna skolvecka.. Bra Elvira, bra. (Talar med mig själv ohja) haha! Imorse började jag 8.30 med matte och vid 10 hade vi våran feta håltimme ända fram tills lunch. På håltimmen så traskade vi iväg mot gymmet och körde någon timma där, när vi var klara där begav vi oss vidare mot stan (behövde en ny foundation) och efter det mot skolan igen. Slutade vid halv fyra och gick hem direkt efter det. Har bara legat i sängen enda sedan jag kom hem och är fortfarande lika slut.. Kan ju iof bero på att jag faktiskt är sjuk men men.. Ska strax sätta igång med en hel hög utav plugg och efter det äta/dricka (?) en soppa. Om jag somnar inatt återstår fortfarande att se.. Kommer ju hungra ihjäl!!!


2008-2013

Serien Gossip Girl som nu har nått sitt slut har för mig nästan varit "allt"  i vissa perioder.. Har kollat på alla de olika säsongerna om och om igen.. Säkert minst 10 gånger på varje..? Iaf, vill bara skriva att jag är lite ledsen samt glad att det nu är slut. Glad eftersom jag faktiskt har haft det med mig i 5 år nu :) haha låter jätte töntig, men jag finner inget annat än kärlek åt denna serie. Så skulle bara vilja tacka för alla dessa ljuvliga år! "xoxo Gossip Girl" <3

Gossip Girl wallpaper

Sunday evening

Nu är det kväll. Å kan ni tänka er, om lite mer än en timma så är det redan måndag.. Alltså nästan en vecka sedan skolan började igen efter lovet.. It's sick! Haha alltid jag o tjata om att tiden går så himla fort... Men det är så fascinerande. Idag vaknade jag vid 12 tiden, åt en god brunch med min älskade mamma och tog mig sedan ner på stan. Fick med mig lite behövligt hem såsom en ny träningstopp, ett halsband, en militärgrön klänning/tunika med guldiga nitar på, nya hårprodukter och även en ny väska! Behövligt jaaaa :) imorgonbitti är det träning på håltimman som gäller, kötta!!


A new beginning



Köpte gymkort nu i veckan o tänker denna gång träna till fullo! Tränade i onsdags, torsdags och ska iväg senare vid elva ikväll och träna, skönt att inte behöva anpassa sig för när gymmet stänger och öppnar.. Detta har ju öppet dygnet runt! Så nu jävlar, denna gång finns det inga ursäkter. Jag SKA gå ner minst 5 kg innan sommaren :) spikat o klart.

This just makes me wanna dance


The land of my dreams - Dubai



00:10

Nu är det reeedan torsdag och en hel vecka har nästan gått.. Fattar fortfarande inte hur allt kan gå så fort..? Anyway.. Idag har jag varit i skolan och sedan gymmat med Emelie! Ska nämligen köpa gymkort där imorgon men provade bara på idag, tyckte det var ett jättebra gym så det var ju kul :D när jag kom hem så tog jag först en lång varm dusch, åt sedan en tidig kvällsmat och somnade strax därefter. Vaknade för någon timma sedan som kanske inte var så bra.. Haha kommer inte kunna sova nu på ett par timmar, smart. Men då har jag tid för annat, som t.ex. lite skolarbeten. Ska läsa några sidor ur en bok vi har på svenskan nu, ciao! :)

I don't wanna lose you, I just gotta have you

Ciara – Sorry - Remix Part 2 - Clean Version

This one's for you, I miss you.

Goodbye the old me, hello to the "new" me

Nemen tjenare! Idag är det söndag och det har nästan gått en hel vecka sedan nyår!! Helt sjukt hur tiden kan gå så fort.. Fast ändå rätt skönt :) ser fram emot att skolan ska börja igen faktiskt.. Ska bli skönt med lite rutiner igen! Igår firades Wendy på hennes 17-årsdag, vi fikade lite osv först och begav oss senare på kvällen mot Skogstorp för lite fiesta! Ska alldeles strax ner och ta mig ett varmt bad och sedan kolla lite film, mys. Sedan ikväll bär det av mot min farmor och farfar (as usual) och efter det hem och sova! Det är redan den 6e januari 2013 och jag kan inte annat än att längta tills London i februari och Hawaii i juni, bästa ♥


You will never ever understand..

Längtar så grovt efter detdär lilla speciella i livet. Den dagen det kommer så är jag den lyckligaste kvinnan på hela jorden, det kan jag utan tvekan garantera!


Detta är kärlek i mina öron


It f*cking hurts

Att sakna någon och något är fan den värsta känslan i livet. Man verkligen känner den där smärtan inom en som alltid kommer att sitta kvar där. Jag har så mycket jag skulle vilja få sagt, men bestämmer mig alltid för att hålla tyst istället. Men nu så vill jag få det sagt en gång för alla. JAG SAKNAR ALLT VI GJORDE TILLSAMMANS, JAG SAKNAR DEN VÄNSKAP SOM INGEN ANNAN KUNNAT GE MIG, JAG SAKNAR DEN DU VAR, JAG SAKNAR DIG

Du var en stor del av mitt liv som med tiden bara försvann

Låt dig färdas in i sanningen

Hello. Idag är det torsdag och skolan börjar om 4 dagar.. Tråkigt men vad ska man göra liksom, hade inte ens förväntat mig ett långt lov så. Idag har jag bara varit på stan o lunchat och shoppat. Funderar lite på vad som sker ikväll... Men det återstår helt enkelt att se! Igår kväll umgicks jag och Emma med två saknade vänner och vi myste bara framför tända ljus, käkade gott o hade det allmänt trevligt! Imorgon är det reeedan fredag och den spenderas först hos min kusin Liza som fyller hela 28 år och sedan med lite vänner senare på kvällen, blir nog nice. Aja ska inte skriva så mycket mer nu, ha det gött! :)


Take me to that secret place of yours, no better hide anymore

 

Please


2013, nytt år!

Jahapp, så var det nytt år nu då! Firade in det nya året med mina vänner och lite annat folk. Kom hem inte allt för sent och somnade nästan direkt därefter. Idag har jag inte gjort ett smack, bara ätit gott och softat i sängen till en massa olika filmer, skööönt. Imorgon har jag däremot planer på å träffa lite vänner, fika och umgås. Vi hörs då istället!

Det här året har jag bestämt mig för att bara umgås med människor som gör mig glad och inte drar in mig i en massa drama, pallar inte sånt längre. Så wish me luck, 2013 here I come!! :D

 

RSS 2.0